به نام ایزد یکتا
اساسنامه مجتمع مسکونی شهرک رضوان (درنا) جنوبی در روستای ازباران از توابع فریدون کنار
فهرست مطالب اساسنامه مجتمع مسکونی شهرک رضوان(درنا)جنوبی در روستای ازباران
موضوع ................................................................................................................ از صفحه تا صفحه
فصل یکم : کلیّات (شامل مواد 1 تا 5).............................................................. 1 تا 2
فصل دوّم: ارکان مجتمع (شامل مواد 6 تا 8).................................................. 2 تا 3
فصل سوّم: مجامع عمومی (شامل مواد 9 تا 22 )............................................. 3 تا 7
فصل چهارم: هیئت مدیره (شامل مواد 23 تا 29)......................................... 7 تا 10
فصل پنجم: خزانه دار (شامل مواد 30 و 31).............................................. 10 تا 11
فصل ششم: مدیر مجتمع (شامل مواد 32 تا 34)......................................... 11 تا 12
فصل هفتم: بازرس (شامل مواد 35 و 36).................................................. 12 تا 13
فصل هشتم: حساب های مجتمع (شامل مواد 37 تا 39)........................... 13 تا 15
فصل نهم: مجمع نمایندگان خیابان ها (شامل مواد 40 و 41)................. 15 تا 15
فصل دهم: مقررات عمومی (شامل مواد 42 تا 46).................................. 16 تا 19
فصل یازدهم: سایر موارد (شامل ماده 47)................................................. 20 تا 20
فصل یکم
کلیات
ماده ۱- نام مجتمع
نام مجتمع «مجتمع مسکونی شهرک رضوان (درنا) جنوبی ازباران» است که منبعد در این اساسنامه مجتمع نامیده میشود. این مجتمع مسکونی بوده و تجاری، انتفاعی و سیاسی و مذهبی نمی باشد و ملزم به رعایت قانون اساسی و کلیه قوانین جاری حاکم بر جمهوری اسلامی ایران است.
ماده ۲- تشکیل مجتمع
در اجرای قانون تملک آپارتمانها مصوب اسفند ماه ۱۳۴۳ و آییننامه اجرائی آن مصوب اردیبهشت ماه ۱۳۴۷ مجتمع در محدوده مشخص شده در ماده ۴ این اساسنامه تشکیل میگردد.
ماده ۳- موضوع فعالیت و اهداف مجتمع
موضوع فعالیت مجتمع به منظور اداره، مدیریت، ساماندهی، بهره وری و ارتقای کیفی برای تأمین آرامش، آسایش، ایمنی و رفاه مالکان و ساکنان با اهداف زیر است:
۳-۱ حفظ، نگهداری، ساماندهی، سرویس به موقع تأسیسات برقی، مکانیکی، الکترونیکی و شبکه آبرسانی
۳-۲ تأمین نیروی انسانی مورد نیاز و یا خرید خدمت برای بناها، تأسیسات و المان های مختلف موجود در محدوده مجتمع و حریم قانونی حصارها
۳-۳ انجام کلیه اقدامات لازم برای ایجاد و نگهداری فضای سبز و گسترش آن و نگهداری از اشجار محوطههای عمومی و خیابانها
۳-۴ انجام نظافت محوطه های مشاع و خیابان های اصلی مجتمع و جمع آوری منظم و دقیق زباله ها
۳-۵ مراجعه و انجام کلیه مکاتبات لازم با دستگاههای دولتی و غیردولتی اعم از مرتبط و غیر مرتبط در چارچوب اساسنامه
۳-۶ اقدام لازم برای ایجاد و توسعه فضاهای ورزشی و فرهنگی رفاهی و خدماتی با ذکر این نکته که بعلت نزدیکی با چندین مسجد و حسینیه موجود ساخت بنای مشابه در داخل مجتمع منوط به تصویب اکثریت مطلق آرا در مجمع عمومی میباشد.
۳-۷ انجام اقدامات لازم به منظور حفظ و نگهداری مشاعات عام مجتمع
۳-۸ ایجاد سیستمهای مکانیزه مالی و اداری و حفظ اطلاعات مربوط به بناهای موجود در مجتمع و حفظ امنیت و رفاه عمومی
۳-۹ تدوین و تنظیم آییننامههای لازم در امور مختلف مجتمع
۳-۱0 استفاده از خدمات وکلای رسمی دادگستری در مواقع لزوم، به منظور حفظ حقوق مشترک و منافع عمومی مالکان و ساکنان
3-11 تببین وظایف و عملکرد مالکین و ساکنین مطابق پیوست اساسنامه
3-12 ساماندهی و بهینه سازی و به روزآوری وضعیت آبیاری فضاهای سبز و اشجار به منظور ایجاد صرفه جویی در مصرف آب و ایجاد جلوه های بصری چشم نواز با استفاده از طراحی مناسب و سیستم های هوشمند آبیاری
3-13 ساماندهی و بهینه سازی و به روزآوری وضعیت روشنایی خیابان ها و محوطه به منظور ایجاد صرفه جویی در مصرف انرژی و ایجاد جلوه های بصری چشم نواز با استفاده از طراحی نور مناسب و سیستم های هوشمند و لامپ های فوق کم مصرف
3-14 انجام زیباسازی کلیه فضاهای عمومی و مشاعات اعم از محوطه ها و خیابان ها
3-15 توجه ویژه به معماری و نمای بیرونی کلیه بناهای احداثی تا درصورت نیاز به بازنگری نماسازی توسط هر کدام از مالکین و ساکنین، هماهنگی و یکپارچگی و زیبایی مجتمع از بین نرود و دچار آشفتگی و بی نظمی در بازسازی نماها بوجود نیاید. بدیهی است که هیئت مدیره فقط در برنامه ریزی این موضوع همکاری خواهد داشت و اجرای آن به عهده مالکین خواهد بود.
3-16 ساماندهی و بهینه سازی کلیه بالکن ها ، مدخل ورودی شهرک ، حصارها، مدخل ورودی ساختمان ها و بخش های دور تا دور ساختمان های بنا شده(اعم از ساختمان پست برق، نگهبانی فروشگاه و ...) تا از نظر معماری و منظر چشم نواز و مناسب بشوند.
3-17 توجه ویژه در طراحی، ایجاد، بازسازی و توسعه کلیه المان های مجتمع و ابنیه مکمل و مورد نیاز
ماده ۴-مشخصات مجتمع
اراضی و بناهای احداث شده در آن به شرح مندرج در صورت مجلس تفکیکی ثبتی شماره 1661 مورخ 4/3/1390 با مساحت عرصه سی و یک هزار و پانصد و بیست و پنج ممیز سی و سه (33/31525) متر مربع تحت پلاکهای تجمیعی 875 و 19 فرعی از 65 اصلی و حصار پیرامون آن است که متشکل از سیصد و بیست و یک واحد مسکونی و برخوردار از تأسیسات شهری و امکانات مربوط میباشد.
ماده ۵- اعضای مجتمع
اعضای مجتمع متشکل است از کلیه مالکان واحدهای مسکونی
تبصره : مالکیت یا سکونت یا اشتغال به کار در محدوده مجتمع، بمنزله پذیرش مفاد این اساسنامه و قبول کلیه تصمیمات و مصوبات ارکان آن است و استفاده از فضاهای عمومی و مشاع برای امور خصوصی و انتفاع شخصی تحت هر عنوان اکیدا ممنوع می باشد و فقط برای کاربری عمومی قابل بهره برداری می باشد.
فصل دوم
ارکان مجتمع
ماده ۶- ارکان مجتمع
ارکان مجتمع عبارت است از:
الف: مجامع عمومی ( عادی و فوق العاده ) ب)هیئت مدیره ج)بازرس د) نمایندگان خیابانها
ماده ۷-نشانی مجتمع و دفتر مجتمع
استان مازندران - شهرستان فریدونکنار - بخش دهفری- دهستان دهفری – روستای ازباران - مجتمع مسکونی رضوان (درنا) جنوبی
ماده ۸-مدت فعالیت مجتمع
مدت فعالیت مجتمع از تاریخ ثبت نامحدود است
فصل سوم
مجامع عمومی
ماده ۹- مجامع عمومی و انواع آن
مجامع عمومی از گردهمایی اعضای مالک در مجتمع یا نماینده قانونی با برگه رسمی و تایید شده تشکیل میشود و تصمیمات متخذه در آنها به شرح مندرج در این اساسنامه قانونی و برای همه الزام آور است.
مجامع عمومی عبارتند از: مجمع عمومی عادی سالانه که هر سال در هفته اول فروردین (تعطیلات نوروزی) برگزار خواهد شد، و مجمع عمومی فوقالعاده حداکثر تا 4 ماه پس از سال مالی و مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده و در شرایط خاص.
تصمیمات متخذه در مجامع عمومی نباید مغایر با قوانین جاری و مفاد مندرج در این اساسنامه باشد و اجرای مصوبات مجامع عمومی بر اساس اکثریت آراء برای کلیه اعضای مجتمع اعم از موافق و مخالف و غایب در مجمع، الزام آور است.
تبصره: برگزاری مجمع اعم از عادی و فوق العاده می تواند به صورت حضوری یا مجازی ( بواسطه ابزارهای مرسوم) و یا تلفیق هر دو باشد.
ماده ۱۰ -نحوه دعوت مجامع عمومی
مجامع عمومی به شرح زیر تشکیل میگردد:
۱-بنابر اعلام هیئت مدیره
۲-بنابر درخواست بازرس
۳-بنابر درخواست مجمع نمایندگان خیابانها در موارد لزوم
۴-بنابر درخواست رسمی تعداد حد اقل پنجاه واحد از مالکان مجتمع
تبصره: چنانچه درخواست تشکیل مجمع عمومی بنابر درخواست بازرس یا مجمع نمایندگان خیابانها و یا پنجاه واحد از مالکان باشد هیئت مدیره موظف است حداکثر تا پانزده روز از تاریخ درخواست نسبت به دعوت تشکیل مجمع عمومی اقدام نماید. در صورت خودداری هیئت مدیره از تشکیل مجمع در مدت پانزده روز، درخواست کنندگان با رعایت کلیه ضوابط مربوط رأساً میتوانند نسبت به دعوت مجمع عمومی اقدام کنند و برای این امر لازم است در آگهی دعوت مجمع عمومی، به عدم اجابت درخواست آنان توسط هیئت مدیره تصریح نمایند.
تبصره: اعضای مجمع نمایندگان خیابان ها جلسه ای برگزار می کنند و از بین خود یک نفر را انتخاب می کنند تا وی به نمایندگی از آنها در جلسات هیئت مدیره بر اساس مفاد بند 26-6 شرکت نموده و گزارش عملکردش را به اعضای مجمع نمایندگان خیابان ها اطلاع رسانی نماید.
ماده ۱۱ -شرایط لازم برای حضور در مجامع عمومی
مالکان مجتمع یا وکیل یا قائم مقام قانونی آنان و نیز همسر یا خویشاوندان درجه اول مالکان به شرط تسویه حساب شارژ مصوب با ارائه برگ شناسایی ، فقط یک نفر از هر واحد با احراز هویت رسمی میتواند در جلسات مجامع حضور یابد.
تبصره ۱: همسر و خویشاوندان درجه اول مالک با ارائه و تقدیم موافقت کتبی مالک ( ثبت در سوابق مجتمع ) میتوانند بجای مالک در جلسات مجمع حضور یابند.
تبصره ۲: در صورت تعدد مالکیت واحد مسکونی، مالکان آن واحد فقط میتوانند یک نفر نماینده از طرف خود جهت حضور در مجمع عمومی معرفی نمایند.
تبصره ۳: در صورتی که مالک، شخص حقوقی یا مستاجر باشد نماینده آن با ارائه معرفینامه معتبر میتواند در جلسه مجمع حضور یابد.
تبصره ۴: هر یک از مالکان واحدهای مسکونی، حداکثر میتواند وکالت رسمی دو نفر از مالکان دیگر را در جلسات مجمع عهدهدار باشد. در شرایط استثناء با تصویب هیئت مدیره دو نفر میتواند به تعداد بیشتری افزایش یابد.
ماده ۱۲ -آگهی دعوت مجمع عمومی
هیئت مدیره موظف است دعوتنامه تشکیل مجمع عمومی را برای مالکان از طریق پست الکترونیک(رایانامه) یا پیامک یا اطلاع رسانی در گروه های پیام رسان داخلی یا خارجی یا مکتوب و سایر روش ها اعلام نماید و در دعوتنامه تاریخ، ساعت، تاریخ، محل تشکیل جلسه و دستور جلسه را قید نماید. هیئت مدیره می تواند آگهی دعوت تشکیل مجامع را در تابلوی اعلانات مجتمع الصاق و یا از طُرق دیگر نظیر درج آگهی در روزنامه کثیرالانتشار یا انتشار در سایت مجتمع ، پارچه نویسی و نصب در انظار عمومی اعلام نماید.
تبصره : دستور جلسه هر مجمع در آگهی دعوت مجمع عمومی قید میگردد و مواردی که در دستور جلسه قید نشده باشد قابل طرح در مجمع نمیباشد
ماده ۱۳ -مجوز ورود به جلسه مجامع عمومی
کلیه مالکان یا نماینده قانونی آنها با احراز هویت، مجاز به حضور در جلسه مجمع عمومی میباشند و به هنگام ورود به جلسه نام و نام خانوادگی و نشانی خود را در دفتری که بدین منظور تهیه شده ثبت و امضاء مینمایند و صورت اسامی ثبت شده در دفتر مذکور، در اختیار هیئت رئیسه مجمع قرار گرفته و باید به تایید و امضای آنان نیز برسد.
ماده ۱۴ -هیئت رئیسه مجمع عمومی
در مجامع عمومی عادی یا فوقالعاده به منظور اداره امور جلسه، از بین اعضای حاضر در جلسه، یک نفر بعنوان رئیس مجمع و دو نفر بعنوان ناظر و یک نفر بعنوان منشی با اکثریت نسبی آراء حاضرین در جلسه انتخاب میگردند.
تبصره: اعضای هیئت مدیره و بازرس نمی توانند به عنوان اعضای هیئت رییسه مجمع انتخاب شوند.
ماده ۱۵ -رسمیت جلسات مجامع عمومی
مجامع عمومی اعم از عادی یا فوقالعاده با حضور نصف باضافه یک نفر از اعضای مجتمع رسمیت خواهد داشت. درصورت عدم حصول حد نصاب بالا در جلسه اول ، طبق تبصره ماده ۸ آییننامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها بار دوم جلسه برای ۱۵ روز بعد تشکیل خواهد شد و در آگهی نوبت دوم باید نتیجه جلسه اول قید گردد. تصمیمات متخذه در این جلسه برای کلیه ساکنین اعم از شرکت یا عدم شرکت آنها در جلسه لازم الاجرا می باشد. برای برگزاری جلسه دوّم نیز اطلاع رسانی به کلیه مالکان بر اساس مفاد ماده 12 باید صورت پذیرد.
ماده ۱۶ -طریق اخذ رأی در مجامع عمومی
در مجامع عمومی اخذ رأی به صورت قیام و قعود یا بلندکردن دست و یا به صورت مجازی با ابزارهای مرسوم بعمل میآید مگر در موارد ذیل که باید بصورت کتبی و با اخذ ورقه رأی و یا به صورت مجازی با ابزارهای مرسوم صورتگیرد.
الف) انتخاب اعضای هیئت مدیره اصلی و علیالبدل و بازرس اصلی و علیالبدل
ب)کلیه مصوباتی که بار مالی دارد
تبصره : در مواردی که اخذ رأی با ورقه کتبی باید انجام شود هیئت مدیره موظف است امکانات لازم (برگ رأی مناسب و متحد الشکل رسمی و سایر لوازم مربوط) را فراهم نماید.
تبصره : در موارد اخذ رای به صورت کتبی و مجازی هیئت مدیره موظف است تمهیدات لازم را برای جلوگیری از هرگونه تقلب و آرا تکراری و بازنگری های لازم را به عمل آورد.
ماده۱۷ -اعتبار تصمیمات در مجامع عمومی
درمجامع عمومی عادی تصمیمات همواره با اکثریت نصف به اضافه یک آراء حاضرین در جلسه رسمی، معتبر خواهد بود مگر در مورد انتخاب اعضای هیئت مدیره، بازرس و خزانهدار که اکثریت نسبی کافی خواهد بود. درمجامع عمومی فوقالعاده تصمیمات همواره با اکثریت دو سوم آراء حاضر در جلسه معتبر است.
ماده ۱۸ -اعلام تنفس
هرگاه رسیدگی به موضوعات دستور جلسه مجمع عمومی، به اخذ تصمیم منتهی نشود، هیئت رئیسه مجمع با تصویب اکثریت حاضرین در جلسه، اعلام تنفس نموده و جلسه بعد را که نباید تاریخ تشکیل آن بیش از ۱۵ روز باشد تعیین و اعلام مینماید. جلسه بعدی مجمع با حد نصاب جلسه قبل دارای اعتبار بوده و دستور جلسه مجمع همان دستور جلسه مجمع قبل خواهد بود و در آن مطالب جدید قابل طرح نخواهد بود و تصمیمات این جلسه با آراء نصف به اضافه یک نفر از شرکت کنندگان معتبر خواهد بود.
تبصره: چنانچه تعداد حاضرین در جلسه بعد از اعلام تنفس، به حد نصاب لازم جلسه قبل نرسد جلسه برای یک نوبت دیگر تجدید و کلیه تصمیمات این جلسه با آرا نصف به اضافه یک نفر حاضرین به استثناء ماده 6 قانون تملک آپارتمانها و ماده 13 آیین نامه اجرایی آن معتبر و قانونی و قابل اجرا می باشد.
ماده ۱۹ -صورت جلسه مجمع عمومی
خلاصه کلیه مذاکرات و مصوبات مجمع عمومی به موجب صورتجلسه توسط رئیس مجمع و دو نفر ناظر و منشی جلسه امضاء خواهد شد. صورتجلسه مذکور که متضمن تعداد افراد حاضر در مجمع و شمارش آراء مأخوذه و سایر مدارک مربوط است به رئیس هیئت مدیره تحویل میگردد تا یک نسخه از آن را حداکثر در مدت ده روز به اطلاع کلیه ساکنان و مالکان رسانده و یک نسخه از صورتجلسه را در پرونده مربوط، ثبت و در سوابق نگهداری نماید.
ماده ۲۰ -وظایف و اختیارات مجمع عمومی عادی سالانه
۱-انتخاب اعضای اصلی و علیالبدل هیئت مدیره، بازرس و خزانهدار
۲-استماع گزارش هیئت مدیره، بازرس و خزانهدار
۳-رسیدگی و تصویب صورتهای مالی، با توجه به بودجه مصوب
تبصره: صورتهای مالی قبل از ارائه به مجمع، مستلزم بررسی و اظهارنظر کارگروه مالی میباشد.
۴-رسیدگی و تصویب بودجه سالانه مجتمع که توسط هیئت مدیره به مجمع ارائه شده است و همچنین تصمیم در مورد شارژ ماهانه با توجه به هزینه های پیش بینی شده
۵-اتخاذ تصمیم نسبت به ایجاد اندوختههای ضروری
۶-اتخاذ تصمیم در مورد پروژهها و موضوعاتی که هیئت مدیره، بازرس و یا مجمع نمایندگان خیابان های مجتمع مطرح نموده اند.
۷- بررسی و اتخاذ تصمیم در مورد پیشنهادات هیئت مدیره در مورد نحوه اداره مجتمع
تبصره 1: مجمع عمومی عادی سالانه حداکثر ظرف مدت چهارماه از تاریخ انقضای سال مالی مجتمع، به منظور رسیدگی به گزارشات هیئت مدیره و بازرس و تصویب یا رد صورتهای مالی و سایر مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی عادی سالانه است تشکیل میگردد.
تبصره 2: چنانچه به هر دلیلی موضوعات و درخواستهای بازرس و نمایندگان خیابانها توسط هیئت مدیره در در دستور جلسه مجمع آورده نشده باشد، در صورتیکه اعلام کتبی آنها به هیئت مدیره رسیده باشد، موضوعات فوق باید در جلسه مجمع عمومی مطرح و در مورد آنها اتخاد تصمیم گردد.
ماده ۲۱ -وظایف مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده
در کلیه موارد ضروری و فوری از جمله انتخاب اعضای هیئت مدیره، بازرس، عزل آنها و اتخاذ تصمیم در مورد پروژههای عمرانی، مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده تشکیل میگردد.
ماده ۲۲- وظایف مجمع عمومی فوقالعاده
۱- اصلاح و تغییر اساسنامه
۲- اتخاذ تصمیم راجع به خاتمه فعالیت مجتمع
فصل چهارم
هیئت مدیره
ماده ۲۳ – هیئت مدیره
23-1- مجتمع بوسیله هیئت مدیره، متشکل از ۵ نفر عضو اصلی و ۲ نفر عضو علیالبدل از بین اعضای مالک در مجتمع، که به وسیله مجمع عمومی عادی برای مدت دو سال و حداکثر برای دو دوره متوالی انتخاب میشوند اداره میگردد. انتخاب متناوب آنان بلامانع است. یک نفر از اعضای هیئت مدیره، بنابر انتخاب مجمع عمومی، به سمت خزانهدار منصوب میشود. یک نفر از اعضای علیالبدل هیئت مدیره نیز، به سمت خزانهدار علیالبدل تعیین خواهد شد.
23-2- عضویت در هیئت مدیره و بازرس مجتمع، داوطلبانه و بدون دریافت حقوق می باشد و لیکن چنانچه مدیر اجرایی از اعضا هیئت مدیره انتخاب شود و یا یکی از اعضا به صورت ثابت یا موردی کار اجرایی انجام دهد، به او حقوق ماهانه و یا حق الزحمه تعلق می گیرد. این مبلغ حسب مورد توسط هیئت مدیره و یا مدیر اجرایی (عندالزوم با هماهنگی هیئت مدیره) تعیین می گردد.
ماده ۲۴ -شرایط عضویت در هیئت مدیره
۲۴-۱ مالک در مجتمع باشد. همسر، خویشاوندان درجه یک نیز با موافقت کتبی مالک میتوانند داوطلب عضویت هیئت مدیره گردند.
۲۴-۲ داوطلب باید دارای توانمندی و واجد صلاحیت در اداره مجتمع باشد.
24-3 از هر واحد بیش از یک نفر نمی تواند داوطلب عضویت در هیئت مدیره باشد.
۲۴-4 پانزده (۱۵) روز قبل از تشکیل مجمع عمومی درخواست کتبی خود را به دفتر هیئت مدیره تسلیم و رسید دریافت نماید.
۲۴-5 داوطلب باید مشخصات کامل شناسنامهای خود و نشانی محل سکونت، سوابق تحصیلی، تجربی و مدیریتی خود را در برگ درخواست عضویت کتباً اعلام و مدارک مربوط را پیوست نماید.
۲۴-6 شخصی که در گذشته، قبل از انقضای مدت عضویت هیئت مدیره بوسیله مجامع عمومی عزل شده باشد نمیتواند برای عضویت در هیئت مدیره یا بازرس و خزانهدار داوطلب گردد.
۲۴-7 هیئت مدیره مجتمع موظف است ده روز قبل از تشکیل مجمع عمومی، اسامی، مشخصات کامل، سوابق تجربی، مدیریتی داوطلبان عضویت در هیئت مدیره و بازرس را از طرق موارد پیش بینی شده در این اساسنامه به اطلاع مالکان و ساکنان مجتمع برساند
ماده ۲۵- شرایط جایگزینی هیئت مدیره
در صورت استعفاء یا فوت یا عزل، هر یک از اعضای هیئت مدیره ، برای جایگزینی عضو خارج شده، باید از اعضای علیالبدل به ترتیب اولویت آرائی که داشتهاند دعوت بعمل آید.
تبصره ۱: در صورتی که تعداد اعضای هیئت مدیره پس از جایگزینی اعضا کمتر از 5 نفر باشد، هیئت مدیره موظف است در مدت ۱۵ روز مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده را دعوت و نسبت به انجام انتخابات اقدام نماید.
تبصره ۲: هر گاه هیئت مدیره از دعوت مجمع عمومی برای تکمیل اعضای هیئت مدیره خودداری کند، بازرس مجتمع مکلف است در مدت ۱۵ روز نسبت به دعوت مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده برای انتخاب اعضای هیئت مدیره اقدام نماید.
ماده ۲۶- تعیین سمت اعضای هیئت مدیره و نحوه تشکیل جلسات آن
هیئت مدیره دراولین جلسه بعد از انتخاب، از بین خود یک نفر را به عنوان رئیس و یک نفر را به عنوان نایب رئیس تعیین و انتخاب مینماید. مدت زمان ریاست رئیس و نایب رئیس محدود به مدت زمان عضویت آنان در هیئت مدیره خواهد بود.
۲۶-۱ اداره امور جلسات هیئت مدیره با رئیس و در غیاب او نایب رئیس هیئت مدیره عهده دار اداره امور جلسات خواهد بود.
۲۶-۲ هر یک از اعضای هیئت مدیره که پنج جلسه متوالی و یا هفت جلسه متناوب بدون عذر موجه از شرکت در جلسات، غیبت نماید معزول شناخته میشود.
۲۶-۳ جلسات هیئت مدیره با حضور حداقل سه نفر از اعضای هیئت مدیره رسمیت دارد و تصمیمات هیئت مدیره با موافقت حد اقل سه عضو هیئت مدیره معتبر خواهد بود.
۲۶-۴ صورت مذکرات و تصمیمات متخذه و نظریات اعضاء باید در دفتری که بمنظور ثبت صورتجلسات هیئت مدیره تهیه گردیده، ثبت و به امضای اعضای حاضر در جلسه برسد.
۲۶-۵ هیئت مدیره، برای هر یک از جلسات، صورتجلسهای تنظیم میکند که باید به امضای اعضای حاضر در جلسه برسد و اسامی اعضای حاضر و نفرات غایب و خلاصه مذاکرات و تاریخ تشکیل جلسه و تصمیمات متخذه و نظرات اعضاء باید در صورتجلسه ذکر گردد .
ماده ۲۷ – انتقال مسئولیت از هیئت مدیره سابق به هیئت مدیره جدید
هیئت مدیره سابق، موظف است حداکثر ظرف ۱۵ روز از برگزاری انتخابات، با تنظیم صورتجلسهای که به امضای هیئت مدیره و بازرسان سابق و جدید میرسد، کلیه حسابها، موجودی بانک و صندوق، تراز مالی و وصولی و بدهیهای مجتمع، کلیه اسناد، رمزهای دیجیتال، مدارک و دفاتر و گزارشی مکتوب از طرحها و فعالیت های نیمه تمام یا در حال انجام، اموال و اثاثیه، تجهیزات و لوازم محل کار را به هیئت مدیره جدید تحویل و تحول نماید. در صورت وجود هر گونه مغایرت، هیئت مدیره جدید در اولین جلسه خود مغایرت ها را که هیئت مدیره قبل نسبت به عدم تحویل آن توجیهی ندارند در صورت جلسهای درج نموده و به اطلاع بازرس میرسانند. این موارد در صورت تایید بازرس در اولین جلسه مجمع عمومی مطرح شده و عندالزوم مورد حسابرسی قرار می گیرد. بدیهی است هیئت مدیره فقط مسئول مواردی است که طی صورتجلسه تحویل گرفته است.
خودداری هیئت مدیره سابق از تحویل و تحول با هر دلیل و عذری باشد، خیانت در امانت تلقی خواهد شد و قابل پیگیری قانونی میباشد..
تبصره: تا زمان افتتاح حساب مشترک شهرک رضوان (درنا) جنوبی در بانکها به نام اعضای هیئت مدیره جدید و اتمام تحویل و تحول که مهلت آن حداکثر ۱۵ روز خواهد بود، هیئت مدیره سابق کماکان مسئول اداره امور مجتمع میباشد.
ماده ۲۸- وظایف و اختیارات هیئت مدیره
۲۸-۱ اداره کلیه امور مربوط به فعالیت مجتمع به شرح مذکور در ماده سه این اساسنامه
۲۸-۲ دعوت مجامع عمومی اعم از عادی و عادی به طور فوقالعاده و اجرای مصوبات آن
۲۸-۳ پیشنهاد اصلاح اساسنامه در صورت لزوم به مجمع عمومی
۲۸-۴ تنظیم برنامه و بودجه سالانه جهت اداره امور مجتمع و پیشنهاد شارژ ماهانه و پیشنهاد شارژ ماهانه سال بعد با توجه به هزینه های جاری و همچنین هزینه های اضطراری ارائه و طرح آن در مجمع عمومی عادی سالانه جهت اتخاذ تصمیم
۲۸-۵ ارائه گزارش هیئت مدیره در مورد اقدامات انجام شده، به مجمع عمومی عادی
۲۸-۶ تهیه و تنظیم صورتهای مالی، جهت طرح و رسیدگی در مجمع عمومی عادی
۲۸-۷ تهیه گزارش عملکرد و اقدامات انجام شده هر سه ماه یکبار، و اعلام آن به مالکان و ساکنان مجتمع، از طریق انعکاس در سایت مجتمع و نصب در تابلوی اعلانات و ارائه به نمایندگان خیابانها
۲۸-۸ استقرار سیستمهای کنترل مالی مکانیزه و روشهای مناسب به منظور حفظ و نگهداری داراییهای جاری و ثابت
۲۸-۹ اقدام در جهت حفظ و نگهداری مشاعات مجتمع
۲۸-۱۰ تدوین و تنظیم آییننامههای مورد نیاز و تهیه دستورالعملها و مقررات لازم در جهت اداره امور مجتمع، در اجرای ماده سه اساسنامه
۲۸-۱۱ استخدام و به کارگیری افراد مورد نیاز اداری، مالی، خدماتی، تعیین حقوق و دستمزد آنان و در صورت لزوم قطع همکاری با آنان
۲۸-۱۲ تعیین مدیر مجتمع از بین اعضای هیئت مدیره یا مالکان و ساکنان مجتمع یا خارج از آنها، همچنین تعیین حقوق و دستمزد مدیر مجتمع
۲۸-۱۳ افتتاح حسابهای مشترک لازم، در بانکها با نام شهرک رضوان (درنا) جنوبی و یا 3 نفر از اعضای اعضای هیئت مدیره، به منظور واریز شارژ ماهانه و سایر هزینهها و برداشت از آن برای انجام هزینهها. بدیهی است عدم معرفی در افتتاح حساب جاری رافع مسئولیت سایر اعضای هیئت مدیره در مقابل ساکنین نمی باشد.
تبصره 1: هیئت مدیره تعهد می نماید است قبل از شروع به کار با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی با تنظیم اقرارنامه رسمی ضمن اعلام شماره حساب یا حسابهای مشترک، صریحاً اقرار و اعلام کنند که کلیه وجوه موجود در حسابهای مشترک اعلام شده، در حال و آینده همگی امانی و متعلق به اعضای مجتمع است و خود یا قائم مقام قانونی آنان در حال و آینده، هیچ حق و ادعایی نسبت به آن ندارند و اقرارنامه مذکور را ضمن ارائه به بازرس در سوابق هیئت مدیره ثبت و ضبط نماید.
تبصره 2: تا قبل از تنظیم و امضاء اقرارنامه مذکور هیئت مدیره به هیچ وجه حق دریافت شارژ ماهانه را نداشته و ندارد.
۲۸-۱۴ ارسال صورت شارژ ماهیانه و بهای سایر خدمات، به هر یک از مالکان و ساکنان در هر ماه و ثبت مبالغ دریافتی در حساب آنان
۲۸-۱۵ پیگیری قانونی و اقدام لازم جهت وصول مطالبات از هر یک از مالکان مجتمع
۲۸-۱۶ انعقاد هر نوع قرار داد، تغییر، تبدیل و فسخ آن در ارتباط با موضوع فعالیت مجتمع مندرج در ماده سه اساسنامه
۲۸-۱۷ اقامه دعوی و دفاع از دعاوی یا انصراف از دعاوی مطروحه در مراجع مختلف با انتخاب وکیل رسمی دادگستری با حق توکیل به غیر به دفعات، جهت پیگیری دعاوی مطروحه در مراجع ذیصلاح قضائی و شورای حل اختلاف و دیوان عدالت اداری
۲۸-۱۸ هیئت مدیره در انجام وظایف خود امین مالکان و ساکنان بوده و در اقدامات خود و تصمیمات متخذه در برابر مالکان مجتمع، مسئولیت تضامنی دارند.
۲۸-۱۹ هیئت مدیره مکلف است حداکثر ظرف یکماه از تاریخ انتخاب، نسبت به تشکیل کارگروههای تخصصی مختلف مانند حقوقی، ساختمانی، آبیاری، کشاورزی و فضای سبز، امور فنی، مالی، امور فرهنگی، هنری و ورزشی و… اقدام لازم به عمل آورد.
ماده ۲۹ -صاحبان امضای مجاز
کلیه اوراق و اسناد تعهدآور مجتمع، از جمله چک، سفته و اوراق بهادار با امضای ثابت خزانهدار و امضای دو نفر از اعضای هیئت مدیره معتبر خواهد بود. نحوه امضاء و مکاتبات و شخص یا اشخاصی که حق امضای این مکاتبات را دارند، هیئت مدیره تعیین خواهد کرد.
فصل پنجم
خزانهدار
ماده ۳۰- خزانهدار
خزانهدار مجتمع از بین داوطلبان عضویت در هیئت مدیره توسط مجمع عمومی جهت تصدی سمت خزانهداری انتخاب میگردد و علیالبدل خزانهدار نیز توسط مجمع عمومی انتخاب میشود تا در صورت فوت، استعفاء یا سلب صلاحیت و عزل، در غیاب خزانهدار عهده دار انجام وظایف خزانهداری گردد.
تبصره : داوطلب احراز سمت خزانهداری باید دارای گواهی عدم سو پیشینه کیفری و سوابق تحصیلی و تجربی لازم در امور مالی و حسابداری باشد
ماده ۳۱- وظایف خزانهدار
۳۱-۱ تهیه و تنظیم بودجه سالانه مجتمع و پیشنهاد شارژ ماهانه هر سال با توجه به هزینه های پیش بینی شده با مشارکت هیئت مدیره، جهت طرح و تصویب در مجمع عمومی
۳۱-۲ پیگیری تنظیم و تهیه بموقع صورتهای مالی سالانه و میان دورهای و ارائه آن به منظور تصویب به هیئت مدیره و سپس تسلیم آن به بازرس مجتمع
۳۱-۳ نظارت بر استقرار سیستم های مالی مناسب، از جمله تهیه و تنظیم اسناد حسابداری، دریافت ها و پرداخت های مجتمع و ثبت آنها در دفاتر مجتمع و نهایتاً نظارت بر شیوه بایگانی و نگهداری اسناد حسابداری اعم از اسناد سال جاری یا سنوات گذشته از نظر دسترسی سریع و کامل به آنها.
۳۱-۴ بررسی اسناد و مدارک مربوط به دریافت ها و پرداخت ها و اسناد تعهد آور و سایر اسناد حسابداری و تأیید صحت آنها
۳۱-۵ خزانهدار موظف است دوهفته قبل از پایان هر سال مالی نسبت به تنظیم گزارش مقایسهای بودجه مصوب و صورتهای مالی اقدام و انحرافات بودجه را جهت طرح در مجمع ارائه نماید.
فصل ششم
مدیر مجتمع
ماده ۳۲- مدیر مجتمع
مدیر مجتمع توسط اعضای هیئت مدیره، از بین اعضای هیئت مدیره یا از بین مالکان یا ساکنان مجتمع یا خارج از آن، انتخاب میگردد و باید در زمینه امور اجرائی دارای سابقه و اطلاعات لازم و کافی باشد و از حسن شهرت برخودار بوده و در تعامل با شهروندان دارای رفتار حسنه باشد.
به موجب ماده ۱۹ آییننامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها «مدیر یا مدیران، امین شرکاء بوده و نمیتوانند فرد دیگر را بجای خود انتخاب نمایند» لذا اگر هیئت مدیره با توجه به شرایط، تشخیص دهد انتخاب مدیر اجرایی خارج از اعضا و مجتمع، برای مجتمع بیشتر مقرون به مصلحت است و نسبت به آن اقدام کند، این اقدام مسئولیت آنان را به عنوان امین در قبال مالکان مجتمع باطل نمیکند. با وجود این، ضروری است هیئت مدیره در قرارداد خود با مدیر اجرایی، تصریح کند که او نیز در قبال مالکان مجتمع، امین بوده و باید پاسخگو باشد.
تبصره 1: مدت فعالیت مدیر مجتمع برابر مدت قرارداد با هیئت مدیره است که در هر حال بیش از مدت دوره هیئت مدیره نخواهد بود و ادامه فعالیت او در دوره بعد، منوط به تنظیم قرارداد دیگر با هیئت مدیره جدید است.
تبصره 2: چنانچه بر حسب تصمیم هیئت مدیره، مدیر مجتمع از بین اعضا انتخاب شود، هیئت مدیره موظف است در این مورد با او نیز قرارداد همکاری منعقد نماید. در هر صورت انتخاب عضو هیئت مدیره به سمت مدیر مجتمع دافع مسئولیت او در هیئت مدیره نمی باشد.
ماده ۳۳- وظایف و اختیارات مدیر مجتمع
۳۳-۱ اجرای مصوبات هیئت مدیره
۳۳-۲ استخدام و یا قطع همکاری با کارکنان مجتمع با تصویب و تایید هیئت مدیره
۳۳-۳ پیشنهاد میزان حقوق و مزایای کارکنان مجتمع، به هیئت مدیره
۳۳-۴ رسیدگی و پاسخگویی به اعتراضات و شکایات مالکان و ساکنان در رابطه با مسائل مختلف شهرک رضوان (درنا) جنوبی
۳۳-۵ مدیر مجتمع مکلف است نسبت به اشخاص حقیقی یا حقوقی که از مشاعات شهرک استفاده انحصاری و اختصاصی میکنند اقدام لازم معمول و برای رفع آن اقدام عاجل به عمل آورد و مرتب تلاش نماید از شروع اقدام در جهت استفاده شخصی به هر نحو ممکن جلوگیری نماید.
۳۳-۶ مدیر مجتمع موظف است بنابر دعوت هیئت مدیره در جلسات هیئت مدیره شرکت نماید.
ماده ۳۴ – نمایندگی قانونی مجتمع
مدیر مجتمع بعد از اعطای نمایندگی توسط هیئت مدیره، در حدود قانون تملک آپارتمانها و آییننامه اجرایی آن نماینده قانونی مجتمع نزد مراجع قضائی، انتظامی، شهرداری، محیط زیست، سازمان تأمین اجتماعی، وزارت کار و سایر وزارت خانهها و سازمانهای دولتی و یا شرکتها و موسسات خصوصی است و میتواند علاوه بر انجام مکاتبات با ادارات دولتی و نهادها و سازمانهای نظامی و انتظامی، در صورت نیاز در رابطه با مسائل مجتمع و برای حفظ حقوق مجتمع، با صلاحدید کارگروه حقوقی رأساً یا با انتخاب وکیل دادگستری نسبت به طرح دعوی و پاسخگویی به دعاوی مطروحه اقدام نماید.
در اجرای ماده ۱۰ مکرر قانون تملک آپارتمانها طرح شکایت و تقدیم دادخواست به مراجع قضائی و پیگیری آن در ارتباط با موضوعات مربوط به مجتمع مانند سرقت، ایراد خسارت به تأسیسات و مشاعات مجتمع و ایجاد مزاحمت برای مجتمع و ساکنان و مسائل مربوط به کارکنان و موضوعات مربوط به واحدهای تجاری مستقر در مجتمع و ارسال اظهارنامه و تقدیم دادخواست به منظور وصول هزینهها و شارژ ماهانه از مالکان و ساکنان و قطع آب و سایر خدمات مشترک بدهکار و مطالبه وجه از بدهکاران و درخواست اجرا از طریق مراجع مربوط و پیگیری آنها تا مرحله نهائی
فصل هفتم
بازرس
ماده ۳۵- بازرس مجتمع
مجامع عمومی از بین مالکان داوطلب احراز سمت بازرسی، یک نفر را به عنوان بازرس اصلی و یک نفر را به عنوان بازرس علیالبدل برای مدت دو سال انتخاب مینماید.
تبصره : داوطلبان احراز سمت بازرسی باید دارای سوابق کاری و تحصیلی در امور مالی باشند.
ماده ۳۶- اختیارات و وظایف بازرس
۳۶-۱ رسیدگی به صورتهای مالی مجتمع، گزارش عملکرد هیئت مدیره و بودجه سالانه مجتمع، که در پایان هر سال توسط هیئت مدیره مجتمع، جهت ارائه به مجمع عمومی تهیه میشود و اظهارنظر درباره صحّت این گونه گزارشات و همچنین صحّت سایرمطالب و اطلاعاتی که اعضای هیئت مدیره در اختیار مجامع عمومی قرار میدهند.
اظهار نظر بازرس در مورد گزارشات هیئت مدیره به مجامع عمومی و همچنین در مورد نتایج رسیدگی آنها باید طی گزارشی جامع به مجمع عمومی مجتمع تسلیم شود. گزارش بازرس باید لااقل ده روز قبل از تشکیل مجمع عمومی عادی در مرکز مجتمع آماده باشد. تصمیماتی که بدون گزارش بازرس راجع به تصویب صورتهای مالی مجتمع از طرف مجمع عمومی اتخاذ شود از درجه اعتبار ساقط خواهد بود.
۳۶-۲ نظارت بر اجرای صحیح مفاد و مقررات مندرج در اساسنامه مجتمع
۳۶-۳ بازرس میتواند در هر زمان هر گونه رسیدگی و بازرسی لازم را انجام داده و اسناد و مدارک و اطلاعات مربوط به مجتمع را از مدیریت مجتمع مطالبه کرده و مورد رسیدگی قرار دهد. مدیر یا مدیران مکلف هستند کلیه اطلاعات مورد نیاز بازرس و از جمله دفاتر، گزارشات سیستم های مکانیزه و غیر مکانیزه، اسناد حسابداری و سایر اسناد و مدارک مورد نیاز بازرس را برای رسیدگی در اختیار او قرار دهند.
۳۶-۴ بازرس باید در صورت لزوم در جلسات هیئت مدیره شرکت کند و نظرات خود را نسبت به مسائل جاری اظهار نماید. نظرات بازرس باید در صورتجلسات هیئت مدیره درج شده و به امضای حاضران از جمله بازرس برسد.
۳۶-۵ چنانچه بازرس مجتمع، اقدامات و عملیات انجام شده توسط هیئت مدیره یا مدیر مجتمع را مغایر با اساسنامه و یا مغایر با مصوبات مجامع عمومی تشخیص دهد، باید بدون مداخله در امور جاری، جهت رفع اشکال و مغایرت، مراتب را کتباً به هیئت مدیره و مدیر مجتمع اعلام کند. چنانچه اصلاحات لازم بر اساس نظرات بازرس توسط هیئت مدیره مجتمع انجام شود، موضوع منتفی تلقی میگردد، در غیر این صورت بازرس باید موضوع را در جلسه مشترک نمایندگان خیابانها و کارگروه مربوط طرح کند. چنانچه بازرس از این طریق به نتیجه نرسد، میتواند رأساً جهت طرح موضوع و رسیدگی به دعوت مجمع عمومی عادی فوقالعاده، اقدام نماید.
۳۶-۶ بازرس در ارتباط با انجام وظایف خود، در صورت لزوم میتواند با هزینه مجتمع از خدمات حسابرسی کارشناسان رسمی دادگستری یا موسسات حسابرسی عضو جامعه حسابداران رسمی، جهت حسابرسی و رسیدگی به صورتهای مالی مجتمع و رسیدگی به گزارش عملکرد هیئت مدیره استفاده کند. در این صورت لازم است گزارش حسابرسی به همراه گزارش بازرس در مجمع عمومی قرائت گردد.
فصل هشتم
حسابهای مجتمع
ماده ۳۷ – حسابهای مجتمع
کلیه وجوهی که مالکان و ساکنان شهرک رضوان (درنا) جنوبی بابت هزینههای مشترک یا هزینههای عمرانی و یا به هر عنوان دیگر پرداخت میکنند باید به حسابهای مشترکی که هیئت مدیره برای این امور در بانک افتتاح نموده واریز گردد.
تبصره ۱: وجوهی که مالکان و ساکنان بابت ذخیره پرداخت مینمایند باید به حساب مشترک جداگانهای که مخصوص آن در بانک افتتاح میگردد واریز شود و فقط هزینههای مربوط به آن موضوع از آن حساب قابل برداشت است و برداشت هیچ هزینه دیگری از آن حساب، قابل قبول و تایید نمیگردد.
تبصره ۲: هیئت مدیره موظف است سه نفر از اعضا را به عنوان صاحبان امضای مجاز به بانک معرفی نماید. معرفی نشدن هر یک از اعضا به عنوان دارا بودن حق امضای مجاز رافع مسئولیت آنان در مقابل ساکنین نمی باشد.
ماده ۳۸ – صورتهای مالی و گزارش عملکرد هیئت مدیره
هیئت مدیره باید در پایان هر سال مالی، صورتهای مالی سال را منضم به گزارش وضعیت مالی مجتمع در طول آن سال و همچنین گزارش بودجه سال مالی بعد را تهیه و تنظیم نماید. گزارشات مربوط به این ماده باید حداقل بیست روز قبل از تاریخ تشکیل مجمع عمومی عادی سالانه در اختیار بازرس قرار گیرد تا پس از رسیدگی و تایید بازرس، به مجمع عمومی عادی سالانه ارائه گردد.
۳۸-۱ گزارش صورتهای مالی و عملکرد هیئت مدیره، باید حداقل ده روز قبل از تشکیل مجمع عمومی آماده گردد. هر یک از مالکان و ساکنان میتوانند در این فاصله به دفتر مجتمع مراجعه و گزارشات مذکور را مطالعه و بررسی نمایند. هیئت مدیره مکلف است گزارشات مذکور را در اختیار مراجعه کنندگان برای روییت قرار دهد.
۳۸-۲ صورتهای مالی و تراز مالی گزارشات، حداکثر در مدت ۴ ماه بعد از انقضای سال مالی باید برای رسیدگی و تصویب، آماده ارائه و طرح در مجمع عمومی عادی سالانه باشد.
تبصره: چنانچه مقرر گردید که مجمع عمومی در اوایل فروردین برگزار گردد، کلیه گزارشات مالی و هیئت مدیره و بازرس با رعایت موارد پیش بینی شده در این اساسنامه تهیه و آماده شده باشد.
۳۸-۳ در تهیه صورتهای مالی مجتمع، باید استانداردهای پذیرفته شده در حسابداری رعایت گردد.
۳۸-۴ سال مالی مجتمع از ابتدای فروردین ماه تا پایان اسفند ماه است.
ماده ۳۹ - منابع مالی مجتمع جهت تأمین هزینهها
منابع مالی مجتمع جهت تأمین هزینهها، در اجرای ماده سه اساسنامه عبارت است از وجوهی که مالکان و ساکنان مجتمع تحت عناوین شارژ ماهانه ( دریافتی از استفاده کننده آپارتمان ) یا تأمین هزینه پروژههای عمرانی ( دریافتی از مالک ) بصورت علیالحساب و امانی در اختیار هیئت مدیره قرار میدهند و در صورت توقف فعالیت مجتمع این گونه وجوه و سایر داراییهای مجتمع پس از کسر مطالبات قطعی اشخاص باید به مالکان و ساکنان مجتمع مسترد و یا در صندوق ذخیره اضطراری پس انداز گردد.
۳۹-۱ مازاد یا کسری دریافتی نسبت به هزینهها باید در پایان هر سه ماه یکبار مشخص گردد و به بستانکاری یا بدهکاری حساب مالکان و ساکنان منظور گردد.
۳۹-۲ مبنای محاسبه دریافت وجوه از مالکان و ساکنان اعم از شارژ ماهانه یا هزینههای عمرانی، در مورد آپارتمانها و واحدهای تجاری شهرک رضوان (درنا) جنوبی قدرالسهم هر واحد از عرصه بعلاوه مساحت هر واحد مسکونی خواهد بود.
۳۹-۳ هیئت مدیره اختیار دارد جهت انجام پروژههای عمرانی و سایر هزینههای غیر مستمر ضروری و اضطراری با انجام استعلام یا مناقصه از طریق درج آگهی، حداکثر معادل ۵ درصد بودجه مصوب سالانه را رأساً با رعایت تشریفات مربوط انجام دهد و هزینههای تا ۱۵ درصد بودجه باید در مجمع نمایندگان خیابانها مطرح و با تصویب و تایید مجمع نمایندگان با رعایت تشریفات مربوط انجام گردد و هزینههای بیش از ۱۵ درصد بودجه سالانه پس از طرح و تایید مجمع عمومی و نیز استعلامات رسمی حداقل سه مورد قابل اجرا خواهد بود.
تبصره: هیئت مدیره موظف است که 5 درصد از شارژ ماهانه هر واحد را به عنوان ذخیره اضطراری در حساب نگهداری نماید تا در مواقع ضروری و اتفاقات فورس ماژور و پیش بینی نشده جداگانه واریز نماید.
39-4 هیئت مدیره موظف است کلیه ساختمانهای مجتمع را اعم از آپارتمانها، پارکینگ ها، انبارها، قسمتهای مشاع، و تأسیسات را در مقابل آتش سوزی ، انفجار، صاعقه و زلزله و سیل کاملا بیمه نماید و حق بیمه مربوطه را از محل اعتبارات اخذ شده از محل شارژ پرداخت نماید.
فصل نهم
مجمع نمایندگان خیابانها
ماده ۴۰- مجمع نمایندگان خیابانها
نمایندگان خیابانها بعنوان اشخاص مورد اعتماد ساکنان خیابانها و آپارتمانهای مجتمع، بازوی یاری دهنده هیئت مدیره بوده و با هدف همکاری و یاری کردن هیئت مدیره به شرح زیر انتخاب می گردد:
۴۰-۱ از هر خیابان یک نفر بعنوان نماینده اصلی و یک نفر بعنوان نماینده علیالبدل از بین مالکان و ساکنان علاقمند بر اساس رأی کتبی اکثریت مالکان و ساکنان آن خیابان، انتخاب و برابر صورتجلسه به هیئت مدیره معرفی میگردند.
۴۰-۲ با احتساب نمایندگان هفده خیابان شهرک رضوان (درنا) جنوبی تعداد اصلی مجمع نمایندگان خیابانها جمعاً هفده نفر می باشد. جلسه با حضور حداقل نه نفر از نمایندگان خیابانها رسمیت خواهد داشت و مصوبات با دو سوم آرای نمایندگان حاضر قابل پیگیری خواهد بود. مدیر مجتمع بعنوان نماینده هیئت مدیره به منظور تشریح و توجیه اقدامات انجام شده، در مجمع نمایندگان خیابانها حضور خواهد یافت.
۴۰-۳ هیئت مدیره مجتمع در صورت ضرورت میتواند جهت حل مسائل و مشکلات و اتخاذ تصمیم، با دعوت از نمایندگان خیابانها اقدام به تشکیل جلسه مشترک نماید.
۴۰-۴ مصوبات جلسات مشترک هیئت مدیره و مجمع نمایندگان خیابانها با حضور و مشارکت حداقل یازده نفر از نمایندگان خیابانها و آپارتمانهای جنوبی رسمیت خواهد داشت و با دو سوم آراء نمایندگان خیابانها در جلسه مذکور قابل اجرا میباشد
ماده ۴۱- وظایف و اختیارات مجمع نمایندگان خیابانها
۴۱-۱ ارائه نظرات و پیشنهادات راجع به کلیه مسائل و موضوعات مندرج در ماده سه اساسنامه
۴۱-۲ پیگیری مستمر اجرای مصوبات مجمع عمومی و هیئت مدیره و دریافت نظرات مالکان و ساکنان خیابانها راجع به موضوعات مربوط به اداره مجتمع و ارائه آن به هیئت مدیره و پیگیری آن
۴۱-۳ نحوه اداره جلسات نمایندگان خیابانها و تنظیم صورتجلسات، بر اساس دستورالعملی خواهد بود که به تصویب مجمع نمایندگان خیابانها میرسد.
۴۱-۴ اظهار نظر در مورد اجرای پروژههای پیشنهادی هیئت مدیره، که هزینه آن حداکثر تا ۱۵ درصد بودجه مصوب مجمع عمومی باشد با رعایت تشریفات مربوط
۴۱-۵ اعلام نظر و پیشنهاد در مورد تعیین اعضای کارگروههای تخصصی
فصل دهم
مقررات عمومی
ماده ۴۲- ضوابط ساخت و ساز در مجتمع
احداث هرگونه بنا در محدوده مجتمع باید مطابق با صورتجلسه مصوب استانداری مازندران ، موضوع کمیسیون ماده ۵ قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، و نیز مطابق با آییننامه داخلی مجتمع باشد، و برای این منظور انجام اقدامات زیر الزامی است:
۴۲-۲ مالکان قبل از هر گونه عملیات ساختمانی اعم از نوسازی، بازسازی، محوطه سازی، تعمیرات و غیره ملزم هستند درخواست خود را همراه با طرح مورد نظر، کتباً به دفتر مجتمع ارائه نمایند. دفتر مجتمع درخواست و طرح مالک را جهت بررسی و مطابقت طرح با ضوابط ساخت و ساز شهرک رضوان (درنا) جنوبی و تکمیل فرمهای تعهد، به دفتر مجتمع ارسال مینماید.
چنانچه طرح، مورد تأیید دفتر مجتمع قرار گیرد به شرح زیر اقدام میشود:
۱-مالکان ملزم هستند مباشر (در صورت وجود) و پیمانکاران خود را کتباً به دفتر مجتمع معرفی نمایند.
۲-فرمهای تعهدنامه، رعایت ضوابط ساخت و ساز در شهرک رضوان (درنا) جنوبی برای مالک و پیمانکار به مالک ارائه میشود.
۳-مالک و پیمانکار سازنده، فرمهای تضمین و تعهدنامه دریافتی مربوط را تکمیل و امضاء مینمایند.
۴-امضای آنان در فرم تعهدنامهها باید به تأیید یکی از دفاتر اسناد رسمی رسانده شود و به دفتر مجتمع تحویل گردد.
۵-نهایتاً بر اساس مدارک ارائه شده، مالک در صورت دریافت تأییدیه دفتر مجتمع ، آن را همراه تصویر طرح درخواست شده، به دهیاری ارائه و پروانه ساخت خود را دریافت مینماید.
۶-مالک پس از ارائه پروانه ساخت و یک نسخه از تصویر آن به دفتر مجتمع، مجوز شروع عملیات ساخت و ساز از مدیریت مجتمع دریافت مینماید.
۷-در صورت صدور مجوز شروع عملیات ساختمانی، کنترل بر تطابق عملیات ساختمانی با نقشههای معماری تأیید شده، در کلیه مراحل بر عهده نماینده معرفی شده از سوی دفتر مجتمع خواهد بود نماینده یاد شده حق دارد از بدو شروع عملیات ساختمانی تا اتمام آن، در محل عملیات حضور یابد و بر تطابق عملیات ساختمانی با مجوزهای صادره کنترل داشته باشد.
۸-نماینده دفتر مجتمع موظف است، در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را با قید « فوریت» همزمان به مدیریت مجتمع و دفتر مجتمع اعلام نماید.
۹-مدیر مجتمع موظف است در اسرع وقت با هر روش ممکن از ادامه عملیات ساختمانی و ورود مصالح و عوامل کار به داخل مجتمع، تا رفع مورد تخلف و تأیید مجدد دفتر مجتمع، جلوگیری نماید.
۴۲-۳ احداث و بازسازی هر گونه سازه اعم از نورگیر،آلاچیق، آبنما، گلخانه، پارکینگ، استخر، جکوزی و متعلقات آن و غیره… با هماهنگی شهرداری و هیئت مدیره و مانند سایر ضوابط احداث بنا نیازمند به اخذ تأییدیه از دفتر مجتمع میباشد. در صورت عدم رعایت موارد بالاً مدیر مجتمع مکلف است با هر روش ممکن از عملیات فاقد تأییدیه دفتر مجتمع، جلوگیری نماید.
۴۲-۴ شهرک رضوان (درنا) جنوبی مجتمعی مسکونی است و تغییر کاربری محل از مسکونی به اداری یا تجاری یا خدماتی مطلقاً ممنوع میباشد و مدیر مجتمع مکلف است در صورت تخلف با هر روش ممکن از اجرای آن جلوگیری نماید.
۴۲-۵ هرگونه تغییر در محل استقرار درهای ورودی هر قطعه زمین ( بجز حصار مصوب امنیتی انفرادی ) و جابجایی محل درهای ورودی ممنوع است.
۴۲-۶ حمل و ورود مصالح ساختمانی فقط با کسب مجوز از دفتر مجتمع امکان پذیر است و این اقدام باید در روزها یا ساعات مقرر از سوی مدیر مجتمع صورت گیرد.
۴۲-۷ نخاله و اضافات ساختمانی منازل که به خارج از محوطه واحدها منتقل میشود باید حد اکثر ظرف مدت مقرر از سوی مدیر مجتمع، توسط مالک یا عوامل اجرایی او با هزینه شخصی مالک واحد مربوطه به خارج از مجتمع منتقل گردد. در غیر این صورت با دستور مدیر مجتمع، عوامل اجرایی مجتمع رأساً نسبت به انتقال نخاله و ضایعات ساختمانی به خارج از شهرک رضوان (درنا) جنوبی اقدام نموده و هزینه آن به اضافه پانزده درصد هزینه بالاسری به حساب دیون مالک منظور و مطالبه خواهد شد.
تبصره: بدیهی است رعایت بندهای ۹ و ۴۲-۳ تا ۴۲-۷ مذکور در بالا، برای حفظ حقوق عمومی اعضای مجتمع مسکونی رضوان (درنا) جنوبی ضروری است و اقدامات مدیر مجتمع در این موارد برای حفظ حقوق آنان است؛ لذا مالکان در این موارد حق اعتراض و شکایت از مدیریت مجتمع را از خود اسقاط کرده اند.
۴۲-۸ هزینه شارژ مصوب حداکثر تا دهم هر ماه جاری به حساب مجتمع واریز و رسید فیش آنرا به حسابداری جهت ثبت در سوابق تحویل گردد و نامه تسویه ممهور رسمی نیز در قبال آن از صندوق تحویل گردد در غیر اینصورت بر اساس مصوبه مجمع عمومی ..... مشمول جریمه می گردد.
ماده ۴۳ - ضوابط ذیربط با مشاعات
کلیه تأسیسات و دفتر مجتمع، پارکها، محلهای تفریحی از قبیل پارک بازی کودکان، آبنمای واقع در پارک کودک، زمین ها و مکان های ورزشی، وسائل و تأسیسات ورزشی مستقر در پارک جزو مشاعات و فضاهای عمومی بوده و در اختیار اعضای مجتمع میباشد، لذا به هیچوجه قابل فروش و واگذاری اعم از عین یا منافع، نبوده و هیچیک از مالکان و ساکنان حق استفاده اختصاصی در آن مشاعات را ندارند. همچنین در صورت ایراد هرگونه خسارت به این گونه تأسیسات، حتی درصورتیکه خسارات عمدی نباشد، شخص خسارت زننده باید با هزینه خود نسبت به برطرف ساختن خسارات و آثار آن در اسرع وقت اقدام نماید، در غیر این صورت و نیز در صورت عمدی بودن خسارات، مدیریت مجتمع میتواند علیه وی متناسباً طرح دعوی نماید.
تبصره: بر اساس مراتب مندرج در تبصره ۱ و ۲ ماده ۵ این اساسنامه ، مالکیت یا سکونت در محل مجتمع، بمنزله قبول کلیه مفاد این اساسنامه و تصمیمات متخذه از سوی مجامع عمومی و هیئت مدیره مجتمع می باشد.
ماده ۴۴- ضوابط ذیربط با انتقال مالکیت و حمل اثاثیه
۴۴-۱ کلیه مالکانی که قصد انتقال عین یا منافع ملک خود را بعنوان فروش یا اجاره داشته باشند موظفند قبل از انتقال، از دفتر مجتمع مفاصا حساب ملک خود را (هزینه های مشترک مستمر و غیر مستمر ، هزینه پروژه های عمرانی و هزینه آبرسانی و غیره ) دریافت نمایند و نسخهای از آن را در اختیار خریدار یا مستاجر قرار دهند. همین طور باید منتقلٌالیه را به صورت کتبی به مدیریت مجتمع معرفی نمایند تا مراتب در پرونده ملک مزبور در دفتر خدمات مجتمع ثبت گردد.
۴۴-۲ کلیه خریداران یا اجاره کنندگان واحدهای مسکونی و غیر مسکونی موظفند در آغاز اقامت یا اشتغال خود در مجتمع، اساسنامه و سایر مقررات مربوط به مجتمع را مطالعه کرده و با وظایف و مسئولیتهای خود و مقررات مربوط به اقامت در مجتمع آشنا شده و آنها را رعایت کنند.
هیئت مدیره مجتمع نیز موظف است از طرق مختلف مانند تهیه بروشور و انعکاس در سایت شهرک، این امور را پیشاپیش به اطلاع مالکان و ساکنان مجتمع برساند و تعهد لازم را از شخص منتقلٌالیه اخذ نماید.
۴۴-۳ مالکان و مستأجران مجتمع، مسئول و پاسخگوی حسن رفتار اشخاص منتسب به خود هستند و چنانچه آنان مشکلی اعم از خسارت مالی یا اخلاقی و یا عدم رعایت هر کدام از ضوابط شهرک ایجاد نمایند، مدیریت مجتمع مراتب را حسب مورد به مالک یا مستأجر اعلام مینماید و آنان مکلفند ظرف حداکثر یک هفته نسبت به حل و فصل مشکل، بنحوی که مورد تایید مدیر مجتمع باشد، اقدام نمایند در غیر این صورت مسئول پاسخگویی و رافع مشکلات ایجاد شده خواهند بود.
۴۴-۴ ورود یا خروج هرگونه اثاثیه منوط به دریافت مجوز کتبی از دفتر مجتمع است. چون این اقدام به منظور تأمین آسایش و امنیت اعضای مجتمع و رعایت ضوابط نگهبانی است، لذا اعضای مجتمع در این موارد ملزم به دریافت مجوز کتبی از دفتر مجتمع و رعایت ساعات تعیین شده توسط مدیریت می باشند.
ماده ۴۵- ضوابط ذیربط با تردد وسائط نقلیه در داخل مجتمع
کلیه رانندگان موظفند علاوه بر رعایت مقررات و قوانین رانندگی کشور، در داخل مجتمع مقررات ذیل را رعایت نمایند.
45-1 تعلیم رانندگی در داخل مجتمع ممنوع است.
45-2 حد اکثر سرعت مجاز رانندگی در داخل مجتمع مصوب از سوی هیئت مدیره حداکثر به میزان 20 کیلومتربا اتومبیل و 10 کیلومتر با موتورسیکلت رعایت گردد.
45-3 هیچیک از مالکان یا ساکنان مجتمع مجاز به پارک وسائط نقلیه سنگین از قبیل تریلی، کامیون، مینیبوس، اتوبوس و همچنین ماشین آلات کشاورزی و راهسازی، قایق و مشابه آنها در خیابان های مجتمع حتی کوتاه مدت جز برای تخلیه و سوار نمودن بار با مجوز مدیر شهرک، نمیباشند.
45-4 تردد با وسائل نقلیه موتوری و موتور سیکلت دارای هرگونه صدای غیرعادی و ناهنجار و بوق حتی برای تاکسی تلفنی در محوطه مجتمع ممنوع است. در صورت عدم رعایت این امر، مسئولان اجرایی مجتمع مکلف به جلوگیری و برخورد کتبی با مسبب از آن و مخصوصا مالک مربوطه میباشند.
45-5 هیئت مدیره میتواند جهت کنترل تردد وسائط نقلیه موتوری به داخل مجتمع، استفاده از آرم یا کارت تردد را الزامی نماید.
45-6 اطلاعات کامل و مستند مربوط به کلیه وانت بارها، کامیون های باری و کامیون های کانتینر دار که برای حمل مصالح، کالاها یا اثاثیه به داخل مجتمع وارد یا از آن خارج میشوند در دفتر نگهبانی مجتمع در محل درب ورودی ثبت و کارت شناسایی راننده نگهداری خواهد شد. این گونه اطلاعات شامل شماره و تاریخ صدور مجوز حمل، نوع وسیله نقلیه، شماره وسیله نقلیه، نام راننده و ساعت ورود و خروج و عکس گرفته شده راننده جهت ثبت در سوابق میباشد. نگهبانی مجتمع هنگام خروج، پس از کنترل و بازرسی کارت شناسایی را مسترد و اجازه خروج میدهد.
ماده ۴۶- مقررات متفرقه
46-1 حمل اسلحه، تیر اندازی و شکار پرندگان در داخل مجتمع ممنوع است.
46-2 زنبورداری به طریق صنعتی و نگاهداری دام و طیور در محل عمومی و مشاع مجتمع ممنوع است . نگهداری حمل حیوانات خانگی منوط به داشتن شناسنامه رسمی و بهداشتی و حمل آن تنها به همراه باکس و قلاده مربوطه میباشد. لازم به ذکر است که نگهداری حیوان خانگی نباید آرامش سایر ساکنین در مجتمع را بر هم زند.
46-3 تخلیه کود مورد نیاز باغچه ها در معابر عمومی ممنوع است.
46-4 به منظور تأمین رفاه و آسایش اهالی خصوصاً اشخاص سالمند ایجاد سر و صدا از ساعت ۱ تا ۴ بعد از ظهر و از ساعت ۱۱ شب تا 7 صبح بدون مجوز کتبی موردی از مدیریت ممنوع است. ساعت رسمی کشور ملاک میباشد.
46-5 ساکنان مجتمع نباید کارگران و کارکنانی را که قبلأ در استخدام مجتمع بوده اند و به علت تخلف برکنار شدهاند و اسامی آنان نیز بنحو مقتضی اعلام شده است، بکارگیرند.
46-6 ساکنان مجتمع بدون موافقت مدیر مجتمع مجاز به استفاده از خدمات کارکنان و کارگرانی که در استخدام مجتمع هستند و اسامی آنها نیز به طور مستمر برای اطلاع ساکنان اعلام میشود، نمی باشند.
46-7 مالکان و ساکنان مجتمع که از خدمات باغبانان و کارگران شخصی به طور مستمر استفاده میکنند، مکلفند پیش از شروع همکاری آنان، مشخصات آنها را به مدیریت مجتمع اعلام کرده و مدارک لازم را جهت صدور کارت تردد در اختیار دفتر مجتمع قرار دهند. همچنین اصلح است قبل از به کارگیری باغبانان و کارگران به لحاظ رعایت امنیت، وضعیت آنها را در دفتر مجتمع استعلام و گواهی نمایند.
46-8 تردد پرسنل اماکن تجاری مجاور مجتمع و منسوبان آنها در داخل مجتمع، مشروط به اخذ مجوز یا صدور کارت تردد است. با توجه به نیاز کنترل تردد در نگهبانی مجتمع هرگونه اجازه و انجام تردد از مسیر واحد های تجاری مجاور به داخل مجتمع ممنوع و مسیر مربوطه باید مسدود گردد . در غیر این صورت فرد متخلف در قبال هر اتفاق مرتبط و غیر مرتبط با داخل مجتمع مسئولیت خواهد داشت.
46-9 دراجرای بندهای ۵ و ۶ و 8 ماده ۴۶، مدیرعامل مکلف است بطریق مقتضی از ورود این گونه افراد به داخل مجتمع جلوگیری نماید
تبصره: بدیهی است رعایت مفاد مندرج در بند ۴۶-۸ برای حفظ حقوق عمومی اعضای مجتمع ضروری است و اقدامات مدیر مجتمع در این موارد برای حفظ حقوق آنان است، لذا مالکان در این موارد حق اعتراض و شکایت از مدیریت و سایر عوامل اجرایی مجتمع را از خود اسقاط کرده اند.
46-10 کلیه صاحبان و اداره کنندگان واحدهای تجاری و صنفی داخل مجتمع، اعم از پاساژ و مغازههای خارج و داخل پاساژ ، مکلف به رعایت مقررات و ضوابط کسب و کار هستند و مکلفند به تذکرات مسئولین اجرائی شهرک رضوان (درنا) جنوبی توجه نمایند، بعلاوه در مقابل مجتمع مسکونی رضوان (درنا) جنوبی مسئول رفتار و عملکرد کارکنان خود هستند.
۴۶-۱۱ نگهبانان در ورودی مجتمع موظفند هنگام مراجعه میهمانان به شهرک، ضمن داشتن برخورد شایسته با آنان، پس از تماس با میزبان و موافقت او، میهمان را برای ورود به مجتمع و منزل میزبان راهنمایی کنند.
۴۶-۱۲ پخش و نصب هر گونه آگهی تبلیغاتی و تراکت تجاری و اطلاعیه فقط باید پس از تایید از طریق دفتر خدمات مجتمع صورت گیرد.
فصل یازدهم
سایر موارد
ماده ۴۷ – موضوعات پیش بینی نشده
موضوعاتی که در اساسنامه حاضر پیش بینی نشده است، مشمول مقررات قانون تملک آپارتمانها مصوّب ۱۶ اسفند ماه ۱۳۴۳ و آئین نامه اجرائی آن مصوب اردیبهشت ماه ۱۳۴۷ و همچنین سایر قوانین و مقررات جاری کشور و یا تصمیمات مجامع عمومی مجتمع خواهد بود.
این اساسنامه مشتمل بر ۱۱ فصل و ۴۷ ماده و 32 تبصره و یک پیوست که توسط عده ای از حقوقدانان، قضات و وکلای دادگستری و با توجه به وضعیت و موقعیت مجتمع رضوان (درنا) جنوبی جهت طرح در مجمع عمومی تهیه و بدیهی است در صورت تصویب مجمع عمومی نافذ و معتبر می باشد.
پیوست اساسنامه
وظایف مالکین و ساکنین مجتمع مسکونی درنای جنوبی
به منظور ایجاد و حفظ محیطی مناسب، زندگی آرام و برقراری شرایط عادلانه برای کلیه ساکنین و مالکین ملزم به رعایت کلیه مفاد آن می باشند تا امنیت، آرامش و آسایش به حداکثر خود برسد.
- مالکین و ساکنین مجتمع موظفند کلیه مصوبات و دستورالعمل های هیت مدیره را که توسط عوامل اجرائی ابلاغ می گردد اجرا و رعایت نمایند.
- مالکین هنگام ورود و خروج اثاثیه منزل موظف به پرداخت ورودیه و خروجیه به مجتمع میگردند و موظفند به غیر از جبران هزینه و خساراتی احتمالی که از بابت حمل و نقل اثاثیه به ابنیه و تأسیسات میرسانند، نسبت به واریز مبلغی که همه ساله از سوی مجمع عمومی تعیین و اعلام میگردد به منظور به حساب مجتمع اقدام نمایند.
تبصره 2: به منظور جلوگیری از هرگونه وقفه و مشکل در این رابطه، اخذ مجوز مربوطه در ساعات اداری از دفتر مدیریت مجتمع الزامیست.
تبصره 3: در صورت عدم واریز وجه و اخذ مجوز لازم، پرسنل انتظامات از ورود اثاثیه به داخل مجتمع جلوگیری نموده و هیئت مدیره هیچگونه مسئولیتی درقبال خسارتهای احتمالی به مالک یا مستأجر ندارد.
- هیچیک از ساکنین حق نگهداری مواد شیمیایی، مواد منفجره و اشتعالزا در داخل واحد، انباری و پارکینگ اختصاصی و نقاط مشاع را نداشته و در صورت عدم توجه و بروز هر گونه حادثه موظف و مکلف به جبران خسارتهای وارده خواهد بود.
- حفظ و نگهداری حیوانات در قسمتهای مشاع در صورت شکایت و نارضایتی سایر همسایگان ممنوع می باشد.
- کلیه بناها، تأسیسات و تجهیزات اعم از راهبند، چاه آب، پمپ آب، دستگاه چمن زن، محوطه، فضای سبز و تأسیسات برق و مخابرات متعلق به کلیه ساکنین بوده و همگان موظف به حفظ و حراست از آنها بوده و چنانچه بر اثر بی مبالاتی و بی توجهی هر یک از ساکنین خساراتی به اموال عمومی وارد شود فرد خاطی مکلف به جبران خسارت وارده خواهد بود و در صورت عدم تمکین وی، به طرق قانونی و مقتضی نسبت به وصول خسارت وارده اقدام خواهد شد.
- مالکین و ساکنین واحدهایی که بعلت نقایص ساختمانی ـ فنی و تأسیساتی موجب بروز مشکل در واحد همجوار و یا زیرین خود میگردند موظفند ظرف مدت دو هفته نسبت به رفع نواقص بوجود آمده اقدام نمایند و درصورت قصور، امتناع یا ممانعت وی از رفع یا تعمیر خرابی ، مدیریت موظف است پس از ابلاغ اخطار کتبی به نامبرده، خدمات مشترک واحد متخلف را تا حل موضوع و جبران خسارت قطع نماید. لازم بذکر است در صورت بروز هرگونه خسارت، جبران آن به عهده مالکین و ساکنین واحدهای فوق میباشد.
- کلیه ساکنین بلوکها مکلفند رعایت مسائل ایمنی و حفاظتی در قبال واحد خود و سایر همسایگان را نموده و با اهمال کاری و سهل انگاری باعث بروز خسارات و اتفاقات ناخوشایند نگردند.
تبصره 1- عوامل و پرسنل انتظامات در حد امکان مراقبت از اموال ساکنین را وظیفه خود دانسته لذا برای مساعدت و همراهی با آنان رعایت نکات ایمنی و حفاظتی از سوی کلیه ساکنین الزامی میباشد.
- به هنگام زمان های استراحت عمومی در طول شبانه روز از ایجاد سرو صدا و هر گونه عملی که باعث نارضایتی و اعتراض همسایگان می شود خودداری گردد.
- کلیه ساکنین و مالکین واحدها مکلفند طبق ضوابط و در موعد تعیین شده توسط هیئت مدیره نسبت به واریز سهم شارژ هزینههای عمومی مجتمع اقدام نمایند در غیر اینصورت طبق مقررات وضع شده در آیین نامه با آنها برخورد خواهد شد.
تبصره 1- مالکین مسئول پرداخت حق شارژ بوده و چنانچه مستأجرین آنها از پرداخت حق شارژ خودداری نمایند، مبلغ بدهی و جرائم متعلقه به حساب مالکین منظور و طبق ضوابط و مقررات مندرج در اساسنامه و قوانین کشوری مالک موظف به پرداخت می باشد، بنابراین مالکین هنگام عقد و یا تمدید قرارداد اجاره با مستأجرین بایستی تضمین کافی از آنها دریافت نمایند و وضعیت بدهی گذشته آنها را از هیئت مدیره استعلام نمایند.
تبصره 2- مالکینی که در واحد خود سکونت نداشته و واحد تخلیه میباشد طبق ماده 4 قانون تملک آپارتمانها ملزم به پرداخت حق شارژ و سایر هزینههای مشاع بوده و در صورت تأخیر، طبق مقررات وضع شده در این آیین نامه با آنان برخورد خواهد شد.
- نصب هرگونه نوشته، برچسب، آگهی و اعلامیه توسط مالکین یا سایرین در قسمتهای مشترک و همچنین دعوت از ساکنین و غیر ساکنین جهت بازدید از وسایل در معرض فروش نظیر لوازم خانگی مازاد بدون مجوز هیئت مدیره ممنوع است.
- استفاده از پارکینگ صرفا جهت پارک خودرو بوده و تبدیل آن به محل نگهداری اسباب و اثاثیه به هر شکل ممنوع میباشد.
- از آسیب رساندن به فضاهای عمومی خودداری نموده و همچنین به فرزندان خود تذکر دهید تا از ورود به باغچهها و صدمه زدن به فضای سبز مجتمع جدا خودداری نمایند.
- مالکین متعهدند به هنگام انتقال ملک خود با خریدار جدید به دفتر مجتمع مراجعه و پس از اخذ مفاصا حساب اقدام به انجام معامله نمایند. در صورت عدم مراجعه خریدار و فروشنده و اخذ مفاصا حساب ضمن حفظ حق استفاده هیئت مدیره از ماده 10 قانون تملک آپارتمانها وشهرکها پرداخت کلیه مطالبات معوقه به عهده خریدار (مالک جدید) خواهد بود.
- نگهبانان موظفند افراد غریبه را شناسایی نمایند لذا شایسته است که اینگونه افراد با متانت به سئوالات آنان پاسخ دهند و در صورت نیاز، تا اخذ تایید از مالک مدعو، از ورود مهمان جلوگیری به عمل آورند. شایسته است در صورت دعوت مهمان، نام و شماره خودرو، پیش از ورود مهمان در اختیار نگهبانی قرار داده شود.
- مالکین و ساکنین واحدها موظفند نسبت به واریز حق شارژ واحد متبوع خود تا دهم هر ماه اقدام نمایند تا امکان پرداخت هزینههای جاری همان ماه برای هیئت مدیره میسر و امکان پذیر باشد. عدم توجه به این امر باعث بروز مشکلات و فراهم شدن مشکلاتی برای عوامل اجرایی و سایر ساکنین میگردد. لذا تأخیر در پرداخت موجب جریمه دیرکرد بشرح ذیل میگردد:
- اعلام کتبی بدهی به واحد مربوطه و فرصت پرداخت بدهی با مهلت یک هفته ای.
- در صورت عدم توجه به اخطارها و اعلام ها بعد از مهلت اعلامی فوق، تا پایان ماه معادل 5% مبلغ شارژ جریمه روز شمار بحساب بدهی واحد منظور می گردد.
- چنانچه مالک یا مستأجر ظرف مدت سه ماه نسبت به واریز بدهی شارژ معوقه خود اقدام ننماید نسبت به تنظیم و ارسال دادخواست علیه وی اقدام و علاوه بر مبلغ بدهی و جرائم متعلقه در بند های فوق الذکر،هزینه های دادرسی، ابطال تمبر و غیره نیز از وی مطالبه خواهد گردید.